dissabte, 4 d’abril del 2009

Treballs d'investigació 08-09


Després de quasi quatre mesos d'intens treball, els alumnes d'aquest grup de Referents han lliurat els treballs d'investigació que s'havien proposat, l'objectiu dels quals era, bàsicament, adquirir les destreses d'un bon mètode d'investigació, així com aprofundir en un tema del seu interés i relacionat tant amb la nostra assignatura com amb els seus futurs estudis universitaris.
Aquestos treballs s'han realitzat en petits grups amb l'intenció de fomentar el treball col·laboratiu, introduint la creació de wikis com a eina útil i motivadora. Molts no les coneixien i han valorat molt el seu ús en el resultat final de la feina, ja que els han permés treballar conjuntament sense reunir-se físicament.
Però anem ha presentar els grups i els temes que han desenvolupat:
  • "De Áyax al Quijote: ¿heroicidad o locura?", grup Las Parcas.
  • "Leónidas, su eterno retorno", grup Sísifo.
  • "El dolor de Antígona (otra guera fratricida)", grup Eteocles y Polinices.
  • "Sobre la mujer, la manzana polémica", grup Las 3 Gracias.
  • "Referentes clásicos en la música moderna", grup Steelsnake.

Esperem que els temes us resulten atractius, perquè pròximament els penjarem; així podrem compartir-los amb tots els lectors del blog i esperar els seus comentaris i suggerències.

2 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Estoy deseando leerlos, los títulos son muy atractivos y sugerentes así que ya han conseguido el primer objetivo: captar la atención.

elgreco ha dit...

Realmente sugerentes los títulos de los trabajos, así como el de los grupos que los han elaborado. Habrá que leerlos.