divendres, 10 d’abril del 2009

Enganys olímpics

Enganys olímpics, aquest és el títol del treball amb el que el nostre company David Ros ha guanyat el primer premi del X Certamen Compitalia en la modalitat Pausanias, que consisteix en l'el·laboració d'un text periodístic sobre un fet relacionat amb el món clàssic. Va rebre el premi el passat divendres, 3 d'abril, de mans de D. Fernando Estébanez en representació de Prósopon. Tot açò al teatre romà de Sagunt, dins del marc del Festival Juvenil de Teatre Grecollatí i de les activitats que organitza "Ludere et discere" . Ací podeu veure una mostra del que vivim els que hi assitim, i que hem d'agrair a tantes persones que hi treballen desinteressadament.

Alguns mitjans de comunicació s'han fet ressò els darrers dies del premi rebut, així podiem llegir la notícia a la pàgina 17 de EL MUNDO/CASTELLÓN AL DIA del 5-4-09 y al periòdic MEDITERRANEO del 9-4-09 a la pàgina 54.

Cal destacar que David ja va obtindre en l'edició anterior el mateix premi amb un treball realitzat conjuntament amb el nostre company Mohamed Ali. El nostre centre participa als Compitalia des de fa quatre anys de manera entusiasta, perquè és una bona eina per motivar a l'alumnat en el treball quotidia.

Us propose la lectura del treball, publicat a les pàgines 50-51 de la revista SAGUNTINA 2009, i que aporteu els vostres comentaris i/o felicitacions.

FELICITER, DAVID!

5 comentaris:

epaminondas ha dit...

He podido leer, gracias al enlace, el trabajo premiado.
Es interesante e ingenioso, con unos dioses olímpicos muy "modernos" y dotados de los mejores avances electrónicos (cámaras, monitores, teléfonos celulares, etc.).
La referencia a Mortadelo, ¿se debe a que el año pasado cumplió 50 años?
La idea de colocar a Argos vigilando las cámaras es un gran acierto.

Anònim ha dit...

Realmente la fusión Mundo Clásico-Nuevas Tecnologías es muy productiva; enhorabuena por tu trabajo, David!

Alexandra ha dit...

enhorabuena por tu premio! en verdad merece un premio tu trabajo, porque lo he leído y me parece una fuente llena de referentes clásicos. La historia es conocida pero con el toque tecnológico que le has aportado ha quedado como un relato del mundo moderno.

Natalia ha dit...

¡Hola!

Acabo de leer el relato de David, la verdad es que la comparación entre Mortadelo y Zeus es un gran referente que nunca se me hubiera ocurrido, desde luego, las nuevas tecnologías le dan un nuevo enfoque a las transformaciones del dios del rayo.


Un premio bien merecido :)

Anònim ha dit...

Lo he leido y me a parecido magnífico espero la segunda parte.
Yo tambien hice el trabajo pero el mio no tiene ni punto de comparacion con el tuyo :D