dimecres, 28 d’abril del 2010

El Matilde als Ludi !!

Diumenge passat, al blog "El quadern de Sísif", ja vam publicar la crònica de la jornada tan interessant i emotiva que vam viure l'alumnat i el professorat de clàssiques als Ludi Saguntini MMX, on trobareu suficient informació sobre aquestos: activitats, indumentària, teatre en llengua llatina, certamen, etc. No us la perdeu!
Només teniem pendent la publicació d'un breu muntatge amb fotos i petits fragments de video del moment del lliurament del Premi Especial Compitalia, atorgat al nostre centre, i part de la Pompa prèvia a la representació en llatí de "Miles gloriosus" de Plaute. Esperem que us agrade!

P.S. Perquè continueu aprenent i gaudint de tot el treball que es fa al voltant dels Ludi Saguntini, ací teniu l'enllaç amb la Revista Saguntina d'enguany, en les últimes pàgines trobareu una petita sorpresa dedicada a tots vosaltes de la meua part!

2 comentaris:

Unknown ha dit...

¡Qué día! El tiempo estaba raro... ahora hace aire, ahora hace un sol abrasador, ahora llovizna... A pesar del tiempo indeciso, pudimos disfrutar de una salida sin más "problemas" !

Cambiando de tema... hoy es el día de la madre. El día de la madre ya se celebrabra en la época clásica: Las festividades en honor a Rhea, madre de Zeus, Poseidón...
¿me equivoco?
Aunque algunos piensan que el dia de la madre es un invento del Corte Inglés porque nos bombardean con que tu madre necesita un robot de cocina (lo cual me parece mal, por que, ¿porque tengo que regalarle a mi madre un robot de cocina? ¿significa eso que es mi madre la que debe hacer las tareas de la casa? ¿no puede mi madre tener un regalo mas personal, de uso propio? o lo que es mejor... ¿realmente tengo que hacerle a mi madre un regalo por que es el dia de la madre?).
En cualquier caso, felicidades a todas las madres :)

marilo limo ha dit...

Gràcies pel teu comentari i pel que em toca de les teues felicitacions com a mare que també sóc. El maig passat una companya de Referents ja va publicar en aquest blog un post al respecte del que tu comentes, Sofía. El pots trobar al arxius, segur que t'agradarà llegir-lo!