dimecres, 24 d’abril de 2013

Iter nostrum Saguntinum

El passat dimecres vam acudir, com cada any, a la cita de la Gens Classica als Ludi Saguntini, disposats a viure la jornada intensament. Teniem planificades unes activitats per a les que, d'una manera o altra, ens haviem ja preparat. Només arribar, ens esperava "La Plaça del Déus" latine!, amb Kike i els seus cicerons, que ens guiarien durant totes les explicacions i jocs del taller, en una paraula: fantàstic.
Després d'esmorzar, ens vam adreçar al teatre romà amb molta il·lusió, perquè abans de la representació de la tragèdia "Las Bacantes" d'Eurípides, el president de Prosopon-Sagunt havia de lliurar el 3r premi Compitalia Talia als components del nostre grup de teatre DuralexSedLex. L'alumnat va quedar impresionat amb el muntatge del grup "In Albis" de Morón de la Frontera" (Sevilla), que a la vesprada ens va tornar a deleitar amb la seua posada en escena de la comèdia de Plaute "Miles gloriosus".
En resum, una magnífica jornada de teatre i cultura clàssica, que cada any ens sorprén amb moltes novetats i que no ens defrauda mai. Moltes gràcies a tots els que la fan possible!
I ací us oferim algunes imatges de la nostra jornada perquè us en feu una idea i us animeu a assistir-hi si encara no ho heu fet. Nosaltres, com sempre, els diem: IN ANNUM PROXIMUM!