dijous, 26 de novembre del 2009

365-14-82

Ara fa un any (365 dies) que obríem aquest blog, plens d'il·lusions i, al mateix temps, plens d'inseguretats. Voliem tindre també un espai on compartir els nostres petits descobriments que els coneixements adquirits a l'aula anaven provocant. Vam pensar el blog com un complement al treball diari, un mitjà d'expressió per recollir tot allò que no cabia a classe (per qüestió de temps, d'enfocament, d'interés molt particular, etc), com a lloc de trobada i discussió (els comentaris han estat sempre molt abundants i fecunds), també ens ha servit per penjar les cròniques de les nostres exides del centre i parlar de les nostres activitats complementàries i extraescolars.
En definitiva, des del primer moment ha estat un element dinamitzador de la nostra matèria, que ha anat engrescant l'alumnat (14 alumnes) i fent augmentar la seua implicació en tot allò que se'ns anava plantejant al llarg del curs.
Tot acò ha estat possible, no sols gràcies al treball de l'alumnat (82 posts) de la matèria, sinó també a la col·laboració de comentaristes externs i al recolzament dels nostres seguidors i lectors.Com que seria extens, i potser avorririem algú, esmentar a tots i a tot el que hem anat fent, només destacar algun detall.
Qui no recordarà al prolífic i original aregreb, a la incansable comentarista Natalia, al encara col·laborador Mohamed, als misteriosos elgreco i Epaminondas; també ens va animar a tirar endavant quedar finalistes en el concurs Espiral Edublog 09.
Esperem que enguany aquest blog continue sent per a nosaltres una eina tan útil, i si de pas té cap interés per algú més, millor que millor.


GRATIAS PLURIMAS!!!

7 comentaris:

Ana Ovando ha dit...

Enhorabuena por todo este trabajo que compartís, espero poder seguir aprendiendo de vosotros durante mucho más tiempo.

domingo ha dit...

Enhorabona a tu i als teus alumnes per l'aniversari i pel vostre treball. Espere que Pegàs continue desplegant les seues ales per molts anys.

Marco Aurelio ha dit...

Recién he descubierto este espacio, que me parece muy interesante, sobre todo, tratándose de material elaborado por alumnos.
Aprendo mucho con Ustedes y les felicito por su trabajo, al tiempo que les exhorto a seguir ilusionados con él.
Eso es lo bello de Internet que se puedan ver cosas hechas en España desde otros lugares lejanos.
Saludos.

Unknown ha dit...

¡Enhorabuena por este aniversario! Es la prueba de un trabajo bien hecho, constante y diario. Esperemos celebrar otro año!

PD: ¿La foto tiene algun significado especial? ¿O representa a una criatura de un año y nada más?

PD2: Ya estoy mejor :) el lunes, con ganas para hacer el exámen!

Un beso!

Unknown ha dit...

Ah, se me había olvidado! Espero una crónica del viaje Tarragona 2010 ! Y no teneis excusa queridos pegasobloggers (como he leído por ahí) porque los 3 vais a la excursión!

Mariló ha dit...

Sofía, m'alegre que estigues millor, sobretot per l'examen de llatí de dilluns. Sobre la foto ja en parlarem , que llesta!
A tots moltes gràcies, i esperem retrobar-vos sovint durant el nostre viatge.

Anònim ha dit...

Hola,

Si parecía ayer cuando abrimos este blog.

La verdad que a sido un año lleno de experiencias y siempre aprendiendo algo nuevo sobre lo relacionado con el mundo clásico, ya puestos estoy preparando un nuevo post en el que el mundo latino aun sigue muy presente en nuestra vida diaria.

Hasta pronto.