diumenge, 13 de març del 2011

Treballant per al Compitalia...

També enguany hem preparat treballs per al XII Certamen Compitalia organitzats per l'associació Prosopon com a activitat paral·lela al XV Festival de Teatre  Grecollatí LUDI SAGUNTINI, que any rere any se celebra a Sagunt a finals d'abril, juntament amb els Tallers de Cultura Clàssica organitzats per l'associació Ludere et Discere.
L'edició de l'any passat va ser especial per al nostre centre, com podeu comprovar en el post que varem publicar.
Aquest any ens presentem a les tres modalitats, cosa que només haviem fet el curs 2007-2008. A la modalitat de text amb tractament periodístic de tema clàssic, "Pausanias", hem enviat 10 treballs, elaborats per alumnes de 4 ESO i 2n de Batxillerat. A la modalitat "Fidias", hem enviat un còmic realitzat per una alumna de 4 ESO. I finalment el nostre projecte estrella, el muntatge teatral "Procés a Juli Cèsar. Anatomia d'un homicidi", a càrrec del grup Dura Lex Sed Lex, format per alumnes de 3ESO, 4 ESO i Batxillerat del nostre centre.
Estem treballant per als Compitalia des de principi de curs, però potser en aquest últim treball hem abocat una il·lusió especial i molt de treball. Si el voleu conéixer abans de l'estrena a València el 24 de març, visiteu la wiki del projecte.
Us esperem a tots per a l'estrena!

4 comentaris:

Sofía ♥ ha dit...
L'autor ha eliminat aquest comentari.
Sofía ♥ ha dit...

Em fa enveja això del teatre... per que aquestes coses no s'han fet algun dels sis anys que he estat jo a l'institut? :(

vos desitje el millor a Compitalia en les tres modalitats!

Natalia ha dit...

Estic al·lucinant! No tenia ni idea de tot el muntatge que s'està portant a terme a l'institut! És una passada!! Ja he vist que la pròxima representació és ací a València i en uns pocs dies :)
Existeix la possibilitat d'anar a vore-vos? A Júlia i a mi ens faria molt de goig :D
Una abraçada!!

Mariló ha dit...

Us esperem, serà una gran alegria per a nosaltres que vingueu. In proximum!!!