dijous, 25 de març de 2010

Treball d'investigació 09-10

Els tres alumnes del nostre grup de Referents Clàssics, sota el nom Grup TríadaCapitolina, han dedicat la major part d'aquest trimestre al treball d'investigació. L'objectiu del qual, bàsicament, ha estat adquirir les destreses d'un bon mètode d'investigació, aprofundir en un tema del seu interés, i que els puguera preparar millor per al seu futur universitari. 
A més, amb la intenció de fomentar el treball col·laboratiu, han creat una wiki, que ha resultat una eina molt útil i motivadora. Fins i tot, han hagut de rebre classes "particulars" d'estadística del psicopedagog del nostre centre.
El nostre grup ha desenvolupat el següent tema: "Uso de paremias de origen clásico en el lenguaje actual" .
Pròximament penjarem al blog el treball, la wiki i els materials annexos que han elaborat; així compartirem la feina i podrem rebre els vostres comentaris.
Mentrestant us deixem l'enllaç a les entrades dels treballs del curs passat per si trobeu algun tema del vostre interés!

4 comentaris:

Epaminondas ha dit...

Está bien lo de TríadaCapitolina. Supongo que Rodrigo será Júpiter, pero ¿quién es Minerva y quién Juno?
Esperamos el trabajo para comentarlo.

Unknown ha dit...

Estoy impaciente por ver el famoso trabajo! Y famoso por que algunas veces hablábais de él y no me queríais decir nada ¬¬

Claudia Quintero ha dit...

Esperamos que os guste nuestro trabejo!!! =)

Natalia ha dit...

¡Hola!
Después de un tiempo sin comentar en el blog (que no sin entrar e ir echando un ojo)aquí estoy otra vez :)

Espero que den pronto la resolución del concurso para leer ese trabajo, que según he oído es muy interesante y le habeis puesto mucha entrega y dedicación. Quién sabe si tenemos una sorpresa y este año conseguís el oro.

Ánimo que entramos en la recta final ;)

PD: Desde el enlace he leído un "VENI, VIDI, VICI???" y me ha recordado a un libro que me dejó Edurne y me gustó mucho (aunque creo que era bastante pequeña...): "Veni, vidi en bici". http://www.educarm.es/templates/portal/ficheros/websDinamicas/25/venividi_en_biciguia_de_lectura.pdf

PD2: Me pregunto por qué todo el mundo se empeña en decir "veni, vidi, viNci"...

¡Un saludo!